Labdarúgás

Zidane: Nagyra tartom Pogbát

A Real Madrid régi-új menedzsere legutóbbi nyilatkozatában Paul Pogbát méltatta, de Mbappé és Varane is szóba került.

Zinédine Zidane tegnapi sajtótájékoztatóján három honfitársát is szóba hozta, érdekességképpen közülük csupán Raphael Varane az, aki jelen pillanatban is csapatát erősíti. A 25 éves hátvédről olyan cikkek jelentek meg, hogy elvágyódik Madridból, Zidane azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

„Az újságírók néha túlságosan is szabadjára engedik a fantáziájukat. Én azt látom rajta, hogy boldog és kiegyensúlyozott. Már nyolc éve itt van, de nem látom okát, miért ne lehetne ez még több.”

A képen szereplők közül ketten a Real Madrid célkeresztjében vannak

A háromszoros BL-győztes menedzser most újra táptalajt szolgáltatott arra, hogy felerősödjenek a pletykák az esetleges Pogba-Real Madrid házasságról. Zidane nem titkoltan nagyon kedveli a MU középpályását.

„Nagyon kedvelem Pogbát, de nincs ebben semmi új. Ismerem őt személyesen és ő maga is jól tudja ezt. Kivételes játékos, aki magas fokon űzi a támadást és a védekezést egyaránt. Kedveli a Real Madridot. Engem is kedvel, de a Real Madridot még inkább. Ám ő most a Manchester United játékosa, amit tiszteletben kell tartanunk.”

Zidane nem kerülhette el a Kylian Mbappé-ról szóló kérdéseket sem, esetében azonban már diszkrétebben fogalmazott.

„Nem tudjuk, mennyit ér Mbappé, ezt nem mi menedzserek állapítjuk meg. Amikor először a csapat edzője lettem, 70 millió eurót kaptam erősítésre, és nekem az is döbbenetes volt. Meglátjuk ez nyáron mennyi lesz. Ő nem a mi játékosunk, és nem lenne fair sem vele, sem a klubjával szemben, ha bármit mondanék” – mondta sejtelmesen Zidane.

Fel