Connect with us

Spanyol Foci

Zidane kimondta, Bale nem illik bele az elképzeléseibe

Zidane kimondta, Bale nem illik bele az elképzeléseibe


“Ha cserélhettem volna egy negyediket, akkor sem őt küldöm be” – mondta Zidane.

Azt eddig is tudni vélte a közvélemény, hogy a walesi játékos nem Zidane kedvence, ám a francia tréner a legtöbb esetben óvatosan fogalmazott játékosával kapcsolatban. A 30. életévét júliusban betöltő szélső nem játszott a mai utolsó bajnoki mérkőzésen, amelyet a Real Madrid hazai pályán vesztett el a Real Betis ellen. Zinedine Zidane a mérkőzést követően megkapta a kérdést, miért nem játszatta Bale-t, amire a szakvezető igen egyenes és sokatmondó választ adott.

1

“Nem tudom, hogy utoljára léphetett volna-e a pályára vagy nem, majd meglátjuk. Sajnálom, hogy nem játszhatott, de értsék meg, ha úgy érzem, hogy valaki nem illik megfelelően a csapatomba, akkor meghozom ezt a döntést.”

“Senki nem fogja megkérdőjelezni, hogy Bale mennyit tett ezért a klubért a múltban, de nekem edzőként a jelenben kell élnem. Az elmúlt hetekben más játékosokra adtam le a voksom és ha ma van egy negyedik cserelehetőségem, akkor sem őt küldtem volna be. Ezek nehéz döntések, de számomra mindig az az első, hogy a csapat érdekeit szolgáljam.”

Nehéz elképzelni tehát, hogy ezek mellett a feltételek mellett Gareth Bale a jövőben is a Real Madridot erősítse. A háromszoros BL-győztes támadó iránt több angol klub is érdeklődik.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Spanyol Foci