Labdarúgás

Zidane igazából ezért távozott a Real Madrid éléről

Zinedine Zidane szezon végi távozásakor úgy nyilatkozott, hogy azért hagyta el a Real Madrid labdarúgó csapatát, mert már nem tudta volna kellőképpen motiválni a csapatot a harmadik zsinórban megszerzett Bajnokok Ligája győzelem után.

Azoban a Bleacher Report a Királyi Gárda korábbi elnökét kérdezte arról, hogy ő mit tud a távozás okairól.

Képtalálat a következőre: „ronaldo zidane”

A Blancók korábbi nagy hatalmú vezetője azonban nem így gondolja vagy tudja a sztorit. Ramon Calderon elmondása szerint Zidane azt kérte Florentino Perez elnötől, hogy mindenáron tartsa a klubnál Cristiano Ronaldót, mert Zizou szerint ez a kulcsa a mostani csapat további sikerességének. A másik instrukciója szerint pedig adja el Gareth Bale-t. Erre Perez elnök úr pont ellentétesen cselekedett és eladta vagy inkább elüldözte a zsugoriságával Ronaldót a Juventushoz. Akik természetesen nagyon szívesen látták az ötszörös aranylabdás szupersztárt. CR7 azóta igazolta is, hogy miért kellett volna Madridban tartani vagy másik szemszögből, miért kellett mindenképp megszerezni a játékjogát.

Ronaldo hiába 34 éves, még mindig a világ két legjobb támadója közé tartozik. A duó másik tagját Lionel Messinek hívják.

Fel