Connect with us

Tenisz

WTA-vb – Babosék újabb győzelemmel az elődöntőben

WTA-vb – Babosék újabb győzelemmel az elődöntőben


Második mérkőzését is megnyerte és már elődöntős a címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros a sencseni tenisz WTA-világbajnokságon. A magyar, francia duó szerdán két szettben bizonyult jobbnak az Anna-Lena Grönefeld, Demi Schuurs német, holland kettősnél a Vörös csoport 2. fordulójában.

    A harmadik helyen kiemelt Babosék – akik hétfőn döntő rövidítésben verték a Latisa Csan, Csan Hao-cseng tajvani testvérpárt – az első szett végjátékában jobban összpontosítottak, és előnybe kerültek. A folytatásban már komoly fölényben voltak, és végül 1 óra 15 perc alatt diadalmaskodtak.


    “Nehéz meccsen vagyunk túl, 3:3-ig pár fontos labdamenetet elveszítettünk, és ez kisebb zavart okozott a fejekben” – idézte a soproni játékos értékelését a MOL Csapat honlapja. – “Miután 3:5-nél egy hatalmas gémet játszottunk, helyre kerültek a dolgok, és elkezdtünk jól játszani. Örülünk, hogy nyertünk és várjuk a következő meccset, nyerni szeretnénk Szabalenkáék ellen is.”


    A csoportnak még az első helyen kiemelt Elise Mertens, Arina Szabalenka belga, fehérorosz duó a tagja.


    Babosék legközelebb pénteken lépnek pályára. A csoportokból az első két helyezett jut az elődöntőbe.

    Eredmény:
    páros, Vörös csoport, 2. forduló:
    
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.) – Anna-Lena Grönefeld, Demi Schuurs (német, holland, 8.) 7:5, 6:2

    Az állás: 1. (és már elődöntős) Babos, Mladenovic 2 győzelem, 2. Grönefeld, Schuurs 1, 3. Mertens, Szabalenka (belga, fehérorosz, 1.) 1, 4. Csan, Csan (tajvani, 5.) 0
    Azonos győzelemszám esetén az egymás elleni eredmény dönt.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Tenisz