Connect with us

Magyar Foci

Vitelki Zoltán veszi át a Loki irányítását – HIVATALOS

Vitelki Zoltán veszi át a Loki irányítását – HIVATALOS


Herczeg András lemondott a vezetőedzői posztról és gyorsan megtalálta Szima Gábor elnök a debreceni extréner utódát. Eldőlt, hogy Vitelki Zoltán veszi át a DVSC labdarúgócsapatát januártól, ezt sajtótájékoztatón jelentették be ma délután a Nagyerdei Stadionban.

Fotó: DVSC

A hétfő délutáni sajtótájékoztatón klubunk elnöke, Szima Gábor köszöntötte a média képviselőit, majd elmondta, hogy fél plusz kétéves szerződést kötött a szakemberrel. – Nagyon átgondoltuk a döntést. A klubelnökök mindig nyitott szemmel járnak edzői fronton is, és figyelik azokat, akik a későbbiekben számításba jöhetnek. Herczeg András bejelentése után – miszerint nem kíván a következő fél évben vezetőedzőként tevékenykedni – felvettük a kapcsolatot Vitelki úrral, több tárgyaláson is átestünk, majd megegyeztünk.

Vitelki Zoltán a megyei bajnokságban szereplő Mezőkövesd Zsóry második számú csapatát irányította eddig, segítője Kriston István lesz. Herczeg András eddigi stábjának tagjaiból fog kikerülni a kapusedző és az egyéb szakmai posztok emberei is, de, hogy kire tart igényt Vitelki azt még nem lehet tudni.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Foci