Kézilabda

Világ és Európa- bajnok beállót szerződtetett a Győri Audi ETO KC

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy kétéves szerződést kötött a világbajnok játékossal.

Béatrice Edwige a nyártól csatlakozik a magyar sztárcsapathoz.

A 30 éves játékos a francia élvonalbeli Metztől érkezik a nyáron. Edwige a francia válogatott meghatározó játékosa, a riói olimpián ezüstérmet nyert a csapattal, a 2017-es világbajnokságon és a decemberi Európa-bajnokságon is aranyérmes lett.

„Továbbra is olyan játékosokat igazolunk, akik készen állnak arra, hogy a legmagasabb célokért küzdjenek. Győrben idén nyáron Yvette Broch hiányában sajnos megbomlott a világ egyik legjobbjának tartott Amorimmal közös hármas védő tengely. Azt hiszem, Béatrice Edwige, akit 2016-ban az Európa-bajnokság legjobb védőjátékosának is megválasztottak, megfelelően illeszkedik majd csapatunk játékába. Ezúton szeretném megköszönni a Metz vezetőségének pozitív hozzáállását az átigazolással kapcsolatban” – nyilatkozta Bartha Csaba klubelnök.

Fotó: Győri Audi ETO KC„Csodás metzi évek után úgy éreztem, most jött el az idő, hogy egy szinttel feljebb lépjek. Igazán meglepett és nagyon sokat jelentett számomra a Győri Audi ETO KC megkeresése. A világ legjobb csapatáról van szó, amely mindig a legmagasabbra tör. Akit ide hívnak, szerintem egy percig sem gondolkodik. Szimpatikus az, ahogy Győrben a kézilabdáról gondolkodnak, és az sem mellékes, hogy remek csapattársak között folytathatom a pályafutásom. Ellenfélként játszottam már Győrben, és lenyűgözött a csapat, valamint az azt körülvevő közeg. Azért jövök Győrbe, hogy mindent megnyerjek a csapattal!” – mondta Béatrice Edwige. Forrás:NSO

Fel