Rajtrács

Vettel nem adja fel: “2019-ben is nyerhetünk!”

A Ferrari újult erővel készül Spa-ra . Belgiumban Sebastian Vettel itt érte el utolsó győzelmét a Forma-1-ben, és a német a nyári szünet után azt reméli, hogy a belga pálya lesz a Scuderia dicsőséges visszatérésének kezdete.

Még nyerhetünk 2019-ben!” – mondja a Ferrari pilótája a ‘Blick’ svájci újságnak. “Biztos vagyok abban, hogy ebben az évben továbbra is elérhetjük a dobogó legmagasabb lépcsőjét. Nem adjuk fel. Fejlesztjük az autót, és sokkal jobban érzem magam benne, mivel az autó hátsó része stabilizálódott.” – teszi hozzá.

Fotó: Marca

Vettel, aki a világbajnokság negyedik helyezettjeként érkezik Belgiumba, szeretné hangsúlyozni, hogy egy történelmi aszfaltcsíkra érkeznek, és ez mindenkinek”egy nagyon különleges pálya”. Emlékszem, amikor először futottam itt a Formula 1-ben, és azóta összehasonlítva néhány kanyar könnyebb, mert ezeknek az autóknak nagyobb az aerodinamikai terhelésük” magyarázza. Hozzáteszi, hogy most az ‘Eau Rouge’ megtehető. teljes sebességgel, ami néhány évvel ezelőtt lehetetlen volt.

Image
Fotó: Twitter

A Ferrarinál Mattia Binotto szintén magabiztos, és arra számít, hogy Spa lesz az olasz csapat feltámadásának kiinduló pontja: “A szezon ezen a csodálatos pályán folytatódik, amely a versenynaptár egyik leghosszabb köre. Néhány napot pihentünk így fel tudtuk tölteni az akkumulátorainkat a következő két versenyre. Készen állunk a csatára és motiváltabbak vagyunk, mint valaha, jól akarunk szerepelni a szezon második felében– lelkesedett Binotto.

Fel