Connect with us

Kézilabda

Véget ért a kézilabda Bundesliga

Véget ért a kézilabda Bundesliga
A német kézilabda élvonal és másodosztály 36 klubja úgy döntött, hogy 26 forduló után befejezettnek tekinti a hat hete félbeszakított bajnokságot. Az aranyérmet a THW Kiel szerezte meg, fennállása során 21. alkalommal.

Elmarad a szeptember 27-re kiírt 47. Berlin Marathon, miután a keddi rendelkezések szerint október 24-ig tilos ötezer főnél több embert megmozgató rendezvényt tartani a fővárosban. A tavalyi viadalon 47 ezren indultak. A világ egyik leggyorsabb pályáján született 2018-ban a szám aktuális világcsúcsa, amelyet a kenyai Eliud Kipchoge ért el 2:01:39 órás idővel. Tavaly az etióp Kenenisa Bekele csak két másodperccel maradt el ettől.

Átmenetileg már a havannai labor sem működik a WADA által elismert antidopping-laboratóriumok közül. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség úgynevezett akkreditált intézményei közül a kubai fővárosban levő a 13. a sorban, amelynek tevékenységét a WADA ideiglenesen korlátozta vagy felfüggesztette a koronavírus-járvány miatt. A WADA kötelékébe 30 labor tartozik, közülük – még a világjárvány előtt – négyet elégtelennek ítélt működése miatt megfosztottak az akkreditációjától.


Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda