Labdarúgás

Vb-2022 – A fogadási irodák szerint ez a válogatott lesz a világbajnok

Az ötszörös világbajnok Brazília számít a vasárnap kezdődő katari labdarúgó-világbajnokság legnagyobb esélyesnek a Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján.

    Mögötte egy másik dél-amerikai ország, Argentína, majd a címvédő francia csapat következik. A komoly esélyesek közé még Anglia, Spanyolország és Németország került be – a Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció tájékoztatása alapján..


    A brazilok győzelme 4,60-as oddsszal fogadható, az argentinok elsősége pedig 6,00-sal.
    Az esélyesek top tízes listájára, a két dél-amerikai együttes mellett csupa európai került fel: Franciaország (6,50), Anglia (8,25), Spanyolország (8,50), Németország (10,00), Hollandia (12,00), Portugália (13,50), Belgium (15,00) és Dánia (26,00). Így a győztes kontinensre vonatkozó fogadási eseményen Európa nyereményszorzója a legalacsonyabb (1,33), megelőzve Dél-Amerikáét (2,90) – más kontinensről érkező vb-győztes óriási meglepetésnek számítana.


    Az előzetes erősorrend első tizenkét helyezettje közül Belgium, Dánia, Hollandia, Horvátország és Portugália még nem nyert világbajnokságot. A mezőnyből rajtuk kívül még 19 csapat így van ezzel. Ha valaki arra számít, hogy a katari torna győztese első alkalommal nyer vb-t, tétjének háromszorosát is megnyerheti a Tippmixen és a Tippmixprón.

Fel