Bajnokok Ligája

Valverde: A Liverpool volt most a jobb, ezt el kell fogadnunk

A Barcelona csapata megsemmisítő vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, és kiesett a BL-ből. A csata és a kudarc után Ernesto Valverde így nyilatkozott.

Sajnos két gyors gólt kaptunk a második félidő elején – mondta Ernesto Valverde. – Nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, hiányzott a gól a játékunkból, szó szerint átrohantak rajtunk. Nagyon szörnyű ez az eredmény mindannyiunk számára, hatalmas balszerencse, de ezt a Liverpool tette velünk. Az utolsó negyed órában megpróbáltunk egy kicsit visszább jönni, de sajnos megkaptuk a negyedik gólt. Nem tudtunk válaszolni rá, pedig jól felkészültünk a pontrúgásokra, mert tudtuk hogy erőssége ez a Liverpoolnak. De ez egy nagyon meglepő mérkőzés volt számunkra. Bele kell törődnünk a vereségbe, még van egy trófea amiért harcolnunk kell, szeretnénk szépen búcsúzni ettől a szezontól. Azonban ebben a pillanatban végtelenül szomorúak vagyunk és tényleg nagyon sajnáljuk.

Fotó: Twitter

Mindent meg fogunk tenni azért, hogy kárpótoljuk a szurkolóinkat, hogy újra örömet szerezzünk nekik és ígérem büszkék lesznek a játékosokra. Ilyen a futball, előfordul az ilyen, mint ami ma történt velünk, de máskor is szenvedtünk már ilyen fájdalmas vereséget a múltban is. A Liverpool volt most a jobb, ezt el kell fogadnunk. A Liverpool sokkal jobban játszott mint a múlthéten, ők most képesek voltak erre és mi nem találtuk a letámadásuk ellenszerét. A gólok mindig valamelyik játékos hibájából születnek, valaki mindig hibázik egy gól előtt. Ma nagyon meglepett minket az ellenfél a negyedik gólnál, nem voltak elég figyelmesek a játékosaink vagy inkább nem is látták a labdát. A Liverpool játékosai vagányak voltak és magabiztosak, ezért tudtak gólokat lőni.

1

“Nagyon nehéz ezt a vereséget elfogadnunk, a meccse elején már gólt kaptunk. Letámadásukkal távol tartottak minket a kapujuktól. A második félidőben meglőtték a góljaikat, onnantól kezdve már nagyon nagyon nehéz volt számunkra minden. A negyedik találatukat megpróbáltuk megelőzni, de valamiért nem voltunk képesek erre.” – próbált magyarázkodni Sergio Busquets a Barcelona védekező középpályása

Fel