Connect with us

Kézilabda

Válogatott kézilabdázók távoznak Siófokról

Válogatott kézilabdázók távoznak Siófokról


Hársfalvi Júlia, Szikora Melinda és Tóth Gabriella személyében válogatott kézilabdázók távoznak a szezon végén a Siófok KC női csapatától.

    Fodor János ügyvezető a klub honlapján kedden úgy fogalmazott, több játékosnak is lejár a szerződése, nyártól pedig új időszámítás veszi kezdetét, Danyi Gábor vezetésével egy új sportszakmai projektbe vágnak bele.


    “Ez rengeteg változással és átszervezéssel jár, de úgy gondolom, erre szükségünk is van. A távozók között volt, akivel szerettünk volna hosszabbítani, de az esetek többségében mind a játékos, mind a klubvezetés a váltás mellett tette le a voksát” – tette hozzá.


    Fodor elárulta, hogy az ötszörös válogatott balszélső Hársfalvi Júliát a saját nevelésű Wald Kíra pótolja majd, aki a szombathelyi kölcsönjátékot követően idén nyáron visszatér Siófokra.


    Hársfalvi, valamint a 12-szeres válogatott kapus Szikora 2019-ben, a 49-szeres válogatott irányító Tóth Gabriella pedig tavaly igazolt Siófokra. Utóbbi nyártól ismét a Mosonmagyaróvár játékosa lesz, amelynek színeiben a 2014/15-ös idényben már szerepelt.


    “Siófokon egy plusz egy éves szerződésem van, de kértem, hogy tekintsünk el a második év életbe lépésétől. Siófokra nagy reményekkel igazoltam, de most mindenképpen váltani akartam, nem is gondoltam arra, hogy maradjak” – nyilatkozta a Motherson-Mosonmagyaróvár honlapján Tóth.


    Hoffmann László szakmai igazgató elmondta, hogy a válogatott irányítót a visszavonuló Tilinger Tamara pótlására szerződtetik.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda