Connect with us

Kézilabda

Újabb német válogatottat igazolt az FTC női kézilabdacsapata

Újabb német válogatottat igazolt az FTC női kézilabdacsapata


Újabb német válogatott játékost igazolt a Ferencváros női kézilabdacsapata: a 26 éves Julia Behnke nyártól csatlakozik az együtteshez.

    Az FTC a honlapján jelentette be a 79-szeres német válogatott beálló érkezését, jelezve, hogy Alicia Stolle és Emily Bölk szintén a következő szezonra érkezik a klubhoz.


    Behnke a 2018-as Európa-bajnokságon 21 gólt szerzett, majd az előző évi Bajnokok Ligája-ezüstérmes Rosztov-Don szerződtette. A tavalyi világbajnokság még jobban sikerült neki, Bölkkel együtt csapata legeredményesebbje volt, 49 kísérletéből 37 gólt lőtt.


    “Nagyon szimpatikus az a koncepció, amelyet az FTC képvisel, bíznak a fiatal játékosokban, megadják nekik a kellő időt, hogy fejlődjenek egyénileg és csapatként is. – mondta Julia Behnke, aki két évre írt alá. – Nemrég játszottam az FTC ellen, így jól emlékszem, milyen fantasztikus volt a hangulat a teltházas sportcsarnokban. A szurkolók egy másodpercre sem adták fel, a meccs végéig űzték a csapatot, nagyon várom már, hogy ebben a nagyszerű csapatban és ilyen kivételes szurkolók előtt kézilabdázhassak.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda