Connect with us

Sportműsor

Újabb halasztások itthon és külföldön

Újabb halasztások itthon és külföldön


A koronavírus-járvány miatt továbbra is világszerte – így Magyarországon is – halasztják vagy törlik a különböző sporteseményeket.

    A Magyar Labdarúgó Szövetség szombaton közölte: miután a kormány pénteki határozata értelmében hétfőtől új oktatási rend lép életbe, az iskolásokra vonatkozó döntést követően az MLSZ március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát.


    Az Európai Karate Szövetség (EKF) arról értesítette a magyar szövetséget, hogy március 25. és 29. között nem rendezik meg az olimpiai kvalifikációs sorozatba tartozó felnőtt Európa-bajnokságot, amelyre Bakuban került volna sor.


    Elmarad a Németország-Olaszország felkészülési labdarúgó-mérkőzés, melyet március 31-én Nürnbergben rendeztek volna meg, ezt a két érintett ország szövetsége jelentette be.


    Neil Kilgour, az edinburghi maraton igazgatója közölte, hogy nem tudják megrendezni a versenyt az eredetileg tervezett május 24-i időpontban.


    A Nemzetközi Curling Szövetség bejelentette, hogy nyugat-kanadai Kelowna városába április 18. és 25. közötti időszakra tervezett vegyes páros világbajnokságot – akárcsak más helyszínen a női és a férfi vb-t – nem rendezik meg. Az olimpiai kvalifikációs viadalon a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt duó képviselte volna a magyar színeket.


    A Magyar Amerikai Futball Szövetség a bajnoki mérkőzéseket április 5-ig elhalasztotta.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Sportműsor