Labdarúgás

Újabb európai sztárklubok vinnék Szoboszlait

A német Sport Bild arról ír, hogy a Juventus mellett, más európai TOP bajnokságok csapatai is élénken érdeklődnek Szoboszlai Dominik iránt.

Szoboszlai szerződtetése felmerült a Bayern München, az Arsenal, és az Inter csapatainál is. Az olasz Atalanta is komolyan gondolkodott elcsábításán, de végül nem tettek ajánlatot.

Fotó: MTI

Egyébként aki szeretné megvásárolni Dominik játékjogát annak a csapatnak legalább 10 millió eurót kell átutalnia Salzburgba, de egyáltalán nem biztos, hogy ennyiért megválnak a magyar tehetségtől. Esterházy Mátyás az NSO-nak a Juventus érdeklődése kapcsán elmondta, hogy a váltás nem aktuális, mert Szoboszlai a Salzburgba szeretne bekerülni, és játszani a tavaszi Európa Liga meccseken. Ősszel szeretne bemutatkozni a Bajnokok Ligájában is, a Red Bull színeiben,

Összefoglalva, jobb ha nem egy sztárklubban pallérozódik, hanem inkább egy jó külföldi, ebben az esetben egy osztrák csapatban gyűjt minél több tapasztalatot, és a legfontosabb, hogy játszik. Nem lenne szerencsés ha megtörne ez a reményteljes karrier egy elhamarkodott döntés miatt. Maradjon, játsszon, tapasztaljon, és a legfontosabb, hogy töretlenül fejlődjön. Pár év múlva 30-40 millió eurós játékos válhat belőle, és akkor majd egyenesen a kezdő csapatba szerződteti egy európai elit klub.

Fel