Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

Új csapatfőnök a McLaren-nél is

A Ferrari után a McLaren is bejelentette, hogy új csapatfőnök irányítja a későbbiekben a McLaren Renault F1-es projektet.

Andreas Seidl a Porsche LMP1-es csapatfőnöki posztját cseréli le a McLaren ugyanazon titulusára. Óriási fogás Seidl a csapatfőnöki posztra, mert egy nagyon sikeres szakemberről van szó. Régóta pletykálták már a paddockban, hogy érkezhet Seidl, de ezidáig konkrét bejelentés nem történt. Azt, hogy mikor csatlakozik a McLaren-hez, nem tudni, mert erről nincs információ.

Képtalálat a következőre: „andreas seidl”
Fotó: Twitter

„A McLaren rendelkezik a vízióval, vezetéssel és tapasztalattal, de leginkább a szakemberekkel ahhoz, hogy visszatérjen az élre, abszolút ez lesz a figyelmem középpontjában, és a küldetésem. Alig várom, hogy csatlakozzak a csapathoz, elkezdjek dolgozni a mérnökökkel és a munkatársaimmal a McLarennél, a partnereinkkel a Renault-nál.

Seidl szerint hatalmas elismerés csatlakozni a McLarenhez, de nagyon elkötelezetten készül a feladatra, és „hihetetlenül különleges és inspiráló” hozzájárulni a McLaren hagyományaihoz és jövőbeli sikereihez.

Fel