Connect with us

Ökölvívás

Tyson szerint Jones csak akkor kereshet nagy pénzt, ha vele bokszol

Tyson szerint Jones csak akkor kereshet nagy pénzt, ha vele bokszol


Sajátos kihívást intézett a profi ökölvívás élő legendájának számító Mike Tyson a kevert harcművészet (MMA) legismertebb szervezeténél, a UFC-nél félnehézsúlyban bajnok Jon Joneshoz, mondván, a ketrecharcos csak akkor kereshet tömérdek pénzt, ha vele bokszol a szorítóban.

    “Azt állítjátok, hogy a UFC sokkal népszerűbb, mint a boksz? Hogy tényleg értékesebb?” – idézte az Essentially Sports a kilencvenes évek nehézsúlyú amerikai világbajnokát, az 53 évesen ringkarrierjének újrakezdését bejelentő Tysont, aki szerint egy UFC-bajnok sosem lesz gazdagabb egy elit bokszolónál.


    “Ahhoz, hogy 100 millió dollárt keressen, Conor McGregornak is Floyd Mayweatherrel kellett verekednie” – emlegette fel Tyson az ír MMA-szupersztár példáját, aki 2017-ben a kötelek között, a profi boksz szabályai szerint vívott meccsen kiütéses vereséget szenvedett az ökölvívástól veretlenül visszavonult amerikai klasszistól.


    “Ha Jon Jones nagy pénzt akar, kénytelen lesz velem megütközni” – fűzte hozzá Tyson.


    Jones még hétfőn reagált Tyson kijelentésére, feltételesen elfogadva a bokszoló kihívását: “Harcolok veled a ringben, ha megígéred, hogy utána kiállsz velem egy igazi csatára a mi ketrecünkben. Mivel tisztellek, megígérem, hogy semmidet sem töröm el…”– írta a 32 éves Jones Instagram-üzenetében.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Ökölvívás