Connect with us

Kézilabda

Túl a tizedik komoly műtéten a győriek korábbi klasszisa

Túl a tizedik komoly műtéten a győriek korábbi klasszisa


Nora Mörk az elmúlt két hónapot végig edzette, legutóbb csak egy korrekciós operációra volt szüksége.

Túl van tizedik térdműtétjén Nora Mörk, a norvégok világ- és háromszoros Európa-bajnok kézilabdázója, a Győri Audi ETO KC korábbi játékosa.

A 29 éves jobbátlövő csütörtökön elárulta a norvég TV2-nek, hogy februárban korrekciós operációra volt szüksége – a meniszkuszán kellett alakítani -, de ezt eddig titokban tartotta.

“Akkor nehéz volt, stresszhelyzetben voltam, és nem akartam semmit mondani. Csak meg akartam bizonyosodni, hogy minden rendben volt-e” – mondta a román CSM Bucuresti játékosa, akinek ezúttal csak két nap mankóhasználatra és egy hét pihenőre volt szüksége a beavatkozást követően.

Most már kétszámjegyű térdműtéttel rendelkezem, de az elmúlt két hónapban szinte ugyanúgy edzettem, mint bárki más, egyáltalán nincs duzzanat, a térdem nagyon jól bírja” – magyarázta.

Mörk hangsúlyozta, jobban érzi magát, mint az elmúlt években bármikor, optimistább, boldogabb, és készen áll a versenysorozatok folytatására.

Sokat edzek, meglehetősen erős és gyors vagyok, illetve elég magasra tudok ugrani” – nyilatkozta az átlövő, aki 2016-tól tavaly nyárig volt a győriek játékosa.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda