Angol Foci

Tottenham: Eriksen távozna Londonból, irány a Real Madrid?

Christian Eriksen a Tottenham dán középpályása az elveszített madridi Bajnokok Ligája döntő után, hazája válogatottjának edzőtáborába utazott, ahol az előttük álló EB selejtezőkre készül.

Spurs

A dániai újságírók arról írtak, hogy Eriksen azt nyilatkozta, hogy elvágyik a Spurs-ből és sorsa igazából már nem rajta múlik. A labda mostmár a Tottenham elnökénél van, Daniel Levy-nek nehéz dolga van mert a dán szerződése már csak egy évig érvényes Londonban, és ha pénzt akar kapni érte vagy most kell eladnia, vagy új szerződést kell kötnie az elvágyódó középpályással. Azonban nem valószínű, hogy meg tudnának állapodni, a felek egy új mindkét fél számára előnyös kontraktusban, hogyha a másik oldalról a Real Madrid hívó szava hallatszik.

Christian Eriksen idei Premier League teljesítménye.

Eriksen

Úgy érzem, elérkezett az az idő a pályafutásomban, hogy új kihívások után nézzek – idézi Eriksent az Ekstra Bladet. – Végtelenül tisztelem a Spurs-t és köszönök a klubnak mindent, semmi negatív érzés sincs bennem, de ahogy már mondtam, szeretnék kipróbálni valami újat.”

Fel