Connect with us

Rajtrács

Toto Wolff úgy véli, hogy a Vettel és Leclerc közötti versengés folytatódni fog

Toto Wolff úgy véli, hogy a Vettel és Leclerc közötti versengés folytatódni fog


“Úgy gondolom, hogy ha két első számú versenyző versenyez a győzelemért, akkor lehetséges, hogy növekszik a közöttük lévő rivalizálás” – mondja a Mercedes csapatfőnöke.

Toto Wolff , a Mercedes vezetője azt reméli, hogy Sebastian Vettel és Charles Leclerc közötti versengés fokozódni fog, különösen a szingapúri Ferrari egy-kettő után. A csapat stratégiájának és a német korábbi kerékcseréjének jó döntése alapján Sebnek sikerült megszereznie a szezon első győzelmét. Wolff úgy véli, hogy a Ferrari két pilótája közötti versengés fokozódni fog a szezon előrehaladtával.

“Pozitív az a tény számunkra, hogy Leclerc és Vettel továbbra is pontokat vesznek el egymástól, ami nekünk előny, de ebben a pillanatban nem akarok külön figyelmet fordítani a pontokra. Arról szól, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a lehetőségeinkből, versenyeket nyerjünk, és mindent megtegyünk, amennyit csak tudunk ”- tette hozzá Wolff.

Leclerc elégedetlen volt a csapatával a stratégia döntés után, amit a verseny közben közöltek vele.

Képtalálat a következőre: „toto wolff”
Fotó: Google

„A beszélgetések a csapaton belül nagyon hasznosak. Mindig lesznek olyan helyzetek, amelyekről nem ejtünk szót; különben az ilyen a találkozók nyolc órán át is tartanak, és én nem akarom, hogy már túlságosan hosszúak legyenek! ”- kerülte el Leclerc a konfliktust.

Vettel szerint hibázik a Scuderia bármelyik pilótája akkor, ha azt gondolja, hogy fontosabb, mint a Ferrari. Ugyanakkor egyetért a csapattársával abban, hogy a beszélgetéseket a csapaton belül nem kell túllihegni.

” Nyilvánvalóan megpróbáljuk megbeszélni a versenyeket, hogy mi történhetett. Azonban mindenki a legjobb tudása szerint végzi a munkáját a versenyzést, a lényeg, hogy ez egy kivételes csapat, és Scuderia sikere az első. Azt hiszem, tisztában vagyunk mindketten ezzel ”- mondta Vettel.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Rajtrács