Connect with us

Röplabda

Törökországban folytatja a válogatott röplabdázó

Törökországban folytatja a válogatott röplabdázó


Baróti Árpád válogatott röplabdázó a lengyel bajnok Zaksa csapatától a török Bursába igazol.

    “Kaptam ajánlatot a francia bajnok Tours-tól is, ám Törökországban még nem játszottam, kíváncsi voltam, milyen a bajnokság” – mondta Baróti, aki hozzátette, nem akart az utolsó pillanatig kivárni, mert sok játékossal beszélgetett, megcsappantak az ajánlatok, ezért sokaknak nincs még szerződése.


    A magyar szövetség csütörtöki beszámolója szerint a Bursa a félbeszakadt idényben a bajnokság hetedik helyén állt, így ősztől várhatóan nem szerepelhet nemzetközi kupában. Nagy váltás ez Barótinak azután, hogy lengyel klubjával negyeddöntőig jutott a Bajnokok Ligájában, amelyben a teljes mezőny nyolcadik legjobb pontszerzője volt.


    “Klassz volt a BL-ben játszani, de a rengeteg fárasztó utazás nem hiányzik majd. Előfordult, hogy haza sem mentünk, az egyik mérkőzés helyszínéről repültünk a másikra. A Bursával a legjobb hat közé, rájátszásba akarunk jutni, szóval lesznek feladatok a török bajnokságban is. Beszéltem az egyik leendő csapattársammal, aki már három éve Bursában játszik, és nagyon dicsérte a klubot, hogy mennyire korrektek” – mondta a 28 éves feladóátló.

Fotó: teol.hu
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Röplabda