Connect with us

Kézilabda

Telekom Veszprém All Star csapat: Interjú Iváncsik Gergővel

Telekom Veszprém All Star csapat: Interjú Iváncsik Gergővel


Egész múlt héten szavazhattak Szurkolóink a 43 éves veszprémi kézilabda történelem legjobb játékosaira, posztonként. A balszélső pozícióban a tizenhatszoros magyar bajnok, tizennégyszeres Magyar Kupa győztes és háromszoros Bajnokok Ligája döntős Iváncsik Gergőt szavazták legjobbnak a Drukkerek. -írta a Telekomveszprém.hu

Bekerültél a Veszprém 43 éves álomcsapatába. Mit éreztél, amikor kiderült az eredmény?

Amikor megtudtam, nagyon örültem neki. Megtiszteltetés, hogy benne lehetek ebben az elmúlt 43 év legjobbjai között, tényleg, ilyen emberek mellett. Óriási büszkeség, és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. 

17 évig játszottál Veszprémben. Mi a legkedvesebb pillanatod ebből az időszakból?

Úgy gondolom, hogy az összes bajnoki címünket és kupa győzelmet ide sorolhatok. Továbbá a Bajnokok Ligája meneteléseket, a Final4 szerepléseket. Abban a csarnokban, abban a hangulatban játszani, annyi néző előtt. Lenyűgöző, maradandó élmény. 

Iváncsik Gergő lemondta a válogatottságot - A hírek főutcája
Fotó: Promenad.hu

A sikerek mellett biztosan voltak keserű pillanatok is. Mi az, amire nem szívesen emlékszel vissza?

Ezek közül azt hiszem nem csak nekem rossz emlék, de talán mindenkinek, a 2016-os, Kielce elleni Bajnokok Ligája döntő, de persze minden bajnoki cím, vagy kupa, amit nem sikerült megnyerni, rossz emlékként él.

Jelenleg utánpótlásunkban dolgozol. Mesélnél nekünk erről?

Jelenleg az ifjúsági és a serdülő csapatunk mellett dolgozom. Igazából hárman visszük ezt a két korosztályt. Ivo Diaz az ifikkel, Rapatyi Tamás pedig a serdülőkkel foglalkozik. Mindkét csapat edzésein és mérkőzésein ott vagyunk mind a hárman. Így szerintem többen, többet látunk. Szerencsére mindent meg tudunk beszélni egymás között, és olajozottan folyik a munka. Jól érzem magam, szeretem és élvezem, amit csinálok jelenleg. 

Mit üzensz a veszprémi szurkolóknak?

Mindenkinek kitartást az előttünk álló időszakra. Minél türelmesebbek vagyunk, annál előbb térhetünk vissza az Arénába, annál előbb láthatják a kedvenceiket a pályán és a televízióban.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda