Kézilabda

Telekom Veszprém: A Sporting elleni visszavágó előtti nyilatkozatok

Szombaton 17.30. kor kezdődik a Sporting CP elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágó mérkőzés a Veszprém Arénában.

A főszereplők nyilatkoztak a handballveszprem.hu-nak az előttük álló meccsről.

David Davis: A hazai meccs is nagyon nehéz lesz, hiszen otthon a Sporting hatalmas motivációval játszott, most pedig minden nyomás nélkül érkezhet hozzánk. Ezért olyan veszélyes ellenfelek. Természetesen ők is a Final4-ért mennek, ahogyan minden csapat, amelyik még versenyben van a BL-ben. Minden vasat a tűzbe teszünk, mindent beleadunk hazai pályán. Harcolni fogunk, ahogyan azt bármelyik csapat teszi. Itthon játszunk, a saját Szurkolóink előtt. Jobban készülünk majd a szombatra, mint tettük azt az odavágóra, és nyerni szeretnénk. Csak ez forog a fejünkben.

Nagy László: Nem gondolom, hogy annyira halvány lett volna a teljesítményünk múlt héten. Kicsit talán a védekezésben hiányosabbak voltunk, az ellenfél pedig megtalálta a helyzeteit. Győzelmet várok szombaton, ami nem lesz könnyű, hiszen a Sporting tét nélkül érkezik. Hazai pályán az elvárás nyilván az, hogy nyerjünk. Ha ezt teljesítjük, akkor a nyolcaddöntő ki is van pipálva. 

Fotó: Handballveszprem.hu

Blaz Blagotinsek: Nagyon nehéz meccset nyertünk meg Lisszabonban. A Sporting nagyon okosan játszott, és a kapusuk is magas szinten védett. Jobban fel kell készülnünk az ellenfél irányító-beálló kapcsolatára. Jobban kell játszanunk, mivel kint nem nyújtottunk túl kiemelkedő teljesítményt. Főleg a védekezés volt nehézkes, sok gólt kaptunk. Azt gondolom, hogy ha mindent rendben csinálunk, akkor tovább mehetünk a negyeddöntőbe.

Fotó: Handballveszprem.hu

Petar Nenadic: A saját csarnokunkban, a saját Szurkolóink előtt mi vagyunk az esélyesek. Azt várom, hogy megnyerjük a találkozót, de nem lesz az olyan egyszerű, mivel minden, a legjobb 16 közé jutott csapat kiérdemelte, hogy itt legyen. Van egy kis időnk felkészülni, és mindent kijavítani a visszavágóra. Tudjuk, hogy mik a céljaink, és azt is tudjuk, hogy ezt a saját Arénánkban meg tudjuk csinálni. Azzal is tisztában vagyunk, hogy mi vagyunk az esélyesek, és bár kétgólos előnyt hoztunk haza Lisszabonból, erre most nem gondolunk. Még mindig 0:0 az állás, és több könnyű hibát nem véthetünk.

Fel