Labdarúgás

Távozik az MTK-tól Lucsánszky Tamás – HIVATALOS

Az MTK egy bocsánatkérő közleményt adott ki, amelyben közölték, a jövőben nem Lucsánszky irányítja a csapatot.

Az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. az mtkbudapest.hu weboldalon egy szurkolókhoz szóló közleményt adott ki, amelyből kiderül, hogy megköszönték a csapatot március óta irányító Lucsánszky Tamás munkáját. Az MTK a szezon utolsó harmadában szégyenteljes teljesítményt nyújtott, ami végül az NB1-ből való kiesést eredményezte.

1
A közleményt változtatást nélkül közöljük:

Az utolsó bajnoki fordulóban végleg eldőlt, hogy az MTK Budapest labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 2018/19-es idényében a 11. helyen végzett és ezzel kiesett a magyar bajnokság élvonalából.

Szereplésünk egyértelmű kudarc, amiért az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. vezetése vállalja a felelősséget. Tisztában vagyunk azzal, hogy az elért eredményben a futball klubon belül mindenkinek megvan a saját felelőssége. 

Egyedül az MTK szurkolói nem hibáztathatók semmiért.

Ők mindent megtettek a sikeresebb szereplés érdekében. Köszönjük hűségüket, bizalmukat, hitüket és őszintén sajnáljuk, hogy annak ellenére sem sikerült jobb teljesítményt nyújtanunk, hogy lelkesedésükkel végig kitartóan támogatták a csapatot! 

Mind csalódottak vagyunk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a jövő a még keményebb munkáról, a győzelmekről és az élvonalba való visszajutásról szóljon. 

Ezzel együtt az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. úgy döntött, hogy Feczkó Tamás után Lucsánszky Tamás munkáját is megköszöni és az edző lejáró szerződését nem hosszabbítja meg. 

Az MTK szurkolói elvárják és megérdemlik, hogy csapatuk, csapatunk ismét az első osztályban szerepeljen. 

Ennek érdekében változnunk, változtatnunk kell, több szinten és több területen is. A cél egyértelmű, az odáig vezető utat pedig meg kell, meg fogjuk találni. 

A következő napokban folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt a klub működését érintő változtatásokról. 


Fel