Kézilabda

Szucsánszki: már soha nem lesz százszázalékos a vállam

Szucsánszki Zita meglátása szerint már soha nem lesz százszázalékos a tokiói olimpián kiugrott válla.

    Az irányító az oroszok elleni csoportmérkőzésen sérült meg, így a folytatásban már nem segíthette a japán fővárosban negyeddöntőig jutott magyar válogatottat. A 34 esztendős játékos az M1 aktuális csatornának azt mondta, a körülményekhez képest egész jól helyrejött a sérült testrész.


    „Nem százas a vállam és valószínűleg már nem is lesz soha, eléggé el van használódva, egy-két porc hiányzik” – fogalmazott Szucsánszki, aki a hétvégén már meccskeretben volt, edzéseken tudja vállalni a kontaktot, és valószínűleg védekezésben hamarosan segíteni tudja klubcsapatát, a Ferencvárost.


    „Talán már a Dunaújváros ellen pályára léphetek, védekezésben és akár támadásban is, de bombagólokat még ne várjanak tőlem, az átlövésekkel még vannak gondjaim” – fejtette ki a szerdai, idegenbeli mérkőzés kapcsán.


    Arra a kérdésre, hogy szeretne-e visszakerülni az új szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir irányította nemzeti csapatba a későbbiekben, azt felelte: „én már annak is örülnék, ha a Fradinak a hasznára lennék, először ez a cél”.

Fel