Labdarúgás

Szombaton hatpontos meccset játszik az Újpest a Debrecennel

Szombaton a tabella harmadik helyéért lépnek pályára a csapatok a Megyeri úton. A jelenlegi állás szerint a Lokié a dobogó utolsó foka, de ez változhat a csata végére.

A két szakvezető így készül a rangadóra:

Nebojsa Vignjevic várakozása a DVSC elleni mérkőzéssel kapcsolatban.

– Jó formában vannak annak ellenére is, hogy az utolsó találkozójukat elveszítették, habár jól játszottak. Tőzsérre, Bódira és Vargára külön is figyelnünk kell majd, mert még ha nem is futballoznak adott esetben jól, képesek arra, hogy megnehezítsék a dolgunk, és nekünk erre nagyon kell vigyáznunk. Sorsunk most is a kezünkben van, sokkal jobban kell futballoznunk, mint az előző meccseken, sokkal inkább úgy kell játszanunk, mint egy csapat. Ez egy nagy lehetőség számunkra, hogy megszerezzük a három pontot, és a harmadik helyen legyünk. 

Újpest

Herczeg András a DVSC vezetőedzője így vélekedett a sorsdöntő meccsről.

– Túl kell tenni magunkat a kupakiesésen, nem szabad kudarcként felfogni. Az esélyesebb együttes jutott tovább, de azt gondolom, jól teljesítettünk. Nagyon nehéz volt a sorsolásunk, az NB II egyik élcsapata, a Vasas ellen játszottunk idegenben, majd a Mezőkövesd ellen kettős sikerrel jutottunk tovább. A székesfehérváriak ellen mindent megtettünk, de el kell ismerni, jelen pillanatban jobb csapat a Vidi. A kupában rengeteg olyan fiatal, tapasztalatlan játékos lépett pályára, aki sokat tudott tanulni az összecsapások során. Utolsó ellenfelünk bizonyította, hogy egy vérprofi gárda, nem szabad lógatni a fejünket – fogalmazott Herczeg András. – Most viszont már jön a következő megmérettetés a bajnokságban, szombaton az Újpest ellen lépünk pályára. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni, hisz ahogy mondani szokták, hatpontos találkozó vár ránk. Szeretnénk a dobogón végezni, de az Újpest és a Honvéd is erre törekszik. Az utóbbi időben kevésbé megy nekünk a lila-fehérek ellen, de bízom benne, ezúttal eredményesek tudunk lenni. Ki-ki meccsre számítok, de nagyon szeretnénk elhozni a három pontot a Szusza Ferenc Stadionból.

Meccs

Itt követhetik ÉLŐ-ben a csatát.

Meccs

Forrás: DVSC.hu Fotó: DVSC.hu

Fel