Connect with us

Magyar Kosárlabda

Szolnokon folytatja Zsíros Péter

Szolnokon folytatja Zsíros Péter


A Szolnoki Olajbányász kétéves szerződést kötött az Oroszlány erőcsatárával, Zsíros Péterrel. A szezon meglepetéscsapatában fontos szerepet kapott az egyébként szolnoki nevelésű játékos, aki most hazatér a Tisza partjára.

“A kosárlabdának mindent alárendelő csapatembert kerestünk, aki az évek során megszerzett tapasztalatával, alázatával, s nem utolsó sorban hallatlan munkabírásával fogja erősíti csapatunkat” – beszélt Zsíros Péterről Csősz Tamás ügyvezető igazgató. – “Nagyon örülök neki, hogy hazatér, az elmúlt szezonban bebizonyította, hogy az A-csoportban is megállja a helyét.”

Zsíros Péter negyedik oroszlányi szezonja után ölti fel ismét az Olajbányász mezét, két év B-csoportos szereplés után idén az A-csoportban is a keret aktív tagja maradt. Kétméteres magasságához 103 kilogrammos súly párosul, erőssége, hogy kiválóan céloz a triplavonalon túlról.

“Nagyon köszönöm mindazt, amit az oroszlányiaktól kaptam, négy nagyszerű évet töltöttem az OSE soraiban” – mondta Zsíros Péter– “Belül úgy éreztem, váltanom kell ahhoz, hogy előbbre léphessek. A Szolnoki Olajbányász ajánlatán egy pillanatig nem gondolkodtam, életem álma vált valóra azzal, hogy szolnokiként magamra ölthetem a felnőtt csapat mezét! Remélem, csodás sikereket érünk el a klubbal, nagyon várom ár a közös munkát.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Magyar Kosárlabda