Labdarúgás

Szoboszlai: ” Készen állok arra, hogy kezdjek a felnőtt válogatottban”

Szoboszlai Dominik a magyar labdarúgás nagy ígérete, és most már nemzetközi felnőtt mezőnyben is bizonyította, hogy a válogatottban is lehet rá számítani. A Red Bull Salzburg színeiben kezdőként lépett pályára a Napoli elleni Európa Liga nyolcaddöntő visszavágón, és az első találatnál gólpasszal segítette csapatát.

Örülök, hogy sikerült bemutatkoznom az Európa-ligában, és hogy gólpasszt tudtam adni, de sajnos ez sem volt elég, pedig mindent megtettünk, hogy mi jussunk tovább – mondta SzoboszlaiDominik a DIGI Sportnak a mérkőzést követően. – Az egész meccs máshogy alakulhatott volna, ha nincs az elején az olaszok gólja. Jó érzés volt ennyi néző előtt játszani, azonban igyekeztem a játékra koncentrálni.”

Fotó: Twitter

Szerintem készen állok arra, hogy kezdjek a felnőtt válogatottban, ám meglátjuk, ez nem az én döntésem, hanem a mesteré – felelt a szakértői kérdésre a 18 éves középpályás, akit a találkozó utáni reakciókról is kérdeztek. – A csapattársaim gratuláltak a meccs után, úgy vélik, hogy nagyon jól teljesítettem, és remélik, többet fogok játszani a jövőben.”

Fel