Labdarúgás

Szoboszlai Dominikért bejelentkezett a Barcelona is

A legkeresettebb magyar játékosunk az ifjú Szoboszlai Dominik akiért gyakorlatilag sorban állnak Európa élcsapatai. Köztük az Arsenal, RB Lepzig, Juventus és most a katalán sztárklub is bejelentkezett sajtóhírek szerint.

Budapest, 2017. október 5. Szoboszlai Dominik a Magyarország – Olaszország U21-es labdarúgó felkészülési mérkõzésen a fõvárosi Szusza Ferenc Stadionban 2017. október 5-én. A Guardian brit napilap 16-17 éves tehetségekkel foglalkozó összeállításában a világ 60 legtehetségesebb labdarúgója közé sorolta a játékost. MTI Fotó: Kovács Tamás

Mi lenne a jó megoldás Dominik esetében? Menni és elfogadni egy ekkora szárklub hívását, vagy tovább maradni Ausztriában és fejlődni tovább a több játéklehetőséggel. Mindenki döntse el maga, hogy melyik álláspont áll hozzá közelebb. Szoboszlai menedzsere a maradás mellett voksol, de ez igaz e ügyfelére is? Olyan hírek is felröppentek, hogy nem túl népszerű Szoboszlai a Red Bull Salzburg öltözőjében, szóval lehet, hogy még örülnének is ha továbbállna.

Szoboszlai

Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás a délelőtti sajtóhírekre reagált a Nemzeti Sport megkeresésére.

„A hírt, hogy európai élbajnokságok számos együttese, köztük topklubok is érdeklődnek az ügyfelem iránt, meg tudom erősíteni, de a célunk nem változott, Dominik Salzburgban képzeli el a jövőjét. Szeretne újra bajnokságot nyerni a csapattal, a Bajnokok Ligája csoportkörében minél jobban szerepelni, és a magyar válogatott hasznára lenni. Dominik nagyon jó úton jár, ezen az úton szeretnénk továbbra is haladni. Ez a magyar futball globális és Dominik személyes érdeke is” – mondta Esterházy.

Fel