Connect with us

Röplabda

Szerb válogatott játékost igazolt a Békéscsaba női röplabdacsapata

Szerb válogatott játékost igazolt a Békéscsaba női röplabdacsapata


Szerb válogatott röplabdázót szerződtetett a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE.

Az átló poszton bevethető, 31 éves, 192 centiméter magas Marta Drpa az előző idényt az orosz Jenyiszej Krasznojarszk együttesénél töltötte, ahol a liga egyik legjobb pontszerzője volt – áll a klub közösségi oldalán közzétett bejelentésben.

Szerb pontgyáros érkezik az orosz bajnokságból!
Fotó: BRSE


    “Marta már évek óta ott volt a látókörünkben, nagyon örülök, hogy idén siker koronázta erőfeszítéseinket és a 2020/21-es szezonban a sorainkban tudhatjuk” – fogalmazott az átigazolás kapcsán Baran Ádám, a BRSE elnöke.

– “A szakmai stáb megerősített abban, hogy abszolút beleillik abba a rendszerbe, amit játszani szeretnénk. Azt várjuk tőle, hogy a csapatunk, illetve az egész Extraliga meghatározó játékosa legyen.”


    A játékos nyilatkozatában hangsúlyozta: a magyar bajnokság évről-évre erősebb, ezért szeretné itt kipróbálni magát, az együttesről pedig jókat hallott és tetszett neki a klubvezetés által felvázolt koncepció.


    “Hiszem, hogy jó csapatunk lesz, nem titkolt célom, hogy trófeával zárjam a szezont!” – nyilatkozta Marta Drpa, aki 2015-ben tagja volt az Európa Játékokon és az Európa-bajnokságon is bronzérmes szerb válogatottnak.


    Az ötszörös bajnok békéscsabaiak az előző idényben a Magyar Kupában nem jutottak négy közé, a koronavírus-járvány miatt idő előtt lezárt bajnokság alapszakaszában pedig a negyedik helyen álltak.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Röplabda