Connect with us

Kézilabda

Szankciókat vezetett be a csapattal szemben a Csurgó KK vezetősége

Szankciókat vezetett be a csapattal szemben a Csurgó KK vezetősége


A Csurgó KK vereséget szenvedett az utolsó helyezett Vác csapatától, ez oedig kiverte a biztosítékot a csurgói vezetőknél. Bér és prémium megvonások lesznek már ebben a hónapban.

Íme a Csurgó KK közleménye:

„A pénteki, Vác elleni találkozón mutatott teljesítményünkre nehéz olyan jelzőt találni, amely elbírja a nyomdafestéket. A pályára lépett játékosok, illetve azok nagy része szégyenletes játékot mutatott, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ezért a vezetőség közvetlenül a mérkőzés után az öltözőben közölte, hogy a Klub határozatlan időre felfüggeszti mind a bérek, mind pedig a korábban megszerzett prémiumok kifizetését, s ez már a játékosok és a stábtagok februári fizetésére is vonatkozik.

Az esetleges személyi változások jelen helyzetben, úgy tűnik, hogy elengedhetetlenek, tekintettel azonban a soron következő fontos mérkőzésekre, az ezzel kapcsolatos döntések időt igényelnek.

Szomorúan kellett tudomásul vennünk, hogy a játékosok egy részének a motiváltsága és hozzáállása jelentős mértékben romlott. Számukra nem a város, nem a szurkolók, nem a Klub, hanem csak az abból származó fizetés a fontos. Ez a felismerés is megerősít bennünket abban, hogy a jövő évi keret kialakításával kapcsolatos elképzeléseink jó úton haladnak.

Mivel még mindig van esélyünk a célként kitűzött, nemzetközi kupaszereplésre jogosító helyek valamelyikét megszerezni, bízunk abban, hogy ezt szurkolóinkkal karöltve együtt fogjuk elérni, hiszen ahogy a sikerek, úgy a kudarcok is közösek.

Csurgói KK”

🔴⚪️

Közzétette: Csurgói KK – 2020. március 8., vasárnap
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda