Labdarúgás

Suarez: Messi a világ valaha élt legjobb játékosa

Lionel Messi a világ valaha élt legjobb játékosa, mondta róla Luis Suarez a Barcelona csapatának csatára. Messi az első Barcelona játékos aki 10 bajnoki címet szerzett a csapattal.

A tegnapi Levante elleni győzelemmel a Barcelona csapata megszerezte történet 34. bajnoki trófeáját. Nagyon jó a csapat de egyvalakinek nagyon sokat köszönhetnek a társak Valverde edző és a szurkolók. Ez az ember Messi aki az egész bajnokságban bombaformában focizott és egymaga nyerte meg a katalánoknak a spanyol bajnokságot. Olyan gólokat lőtt idén is, hogy talán új best of Messi összeállítást lehetne készíteni a találataiból.

Messi

Luis Suárez nem talált szavakat csapattársa méltatásában: „Legyünk realisták: Messi a valaha élt legjobb játékosa a világfutballnak.. Minden pályán töltött percét élveznünk kell, és büszkének lennünk arra, micsoda labdarúgó!” – mondta.

Messi

Ernesto Valverde is elmondta véleményét és egyáltalán nem titkolta el, hogy gyakorlatilag mindent az argentin zseninek köszönhetnek.

 „Nem mondhatok többet róla annál, amit mindenki tud. Ő mindennek a középpontja, ő az, aki meghatározza a stílusunkat, és az ő eredményessége és versenyképességi szintje emel fel mindannyiunkat ilyen magasságokba”

Fel