Labdarúgás

Suarez és Messi az utolsó öt percben kiütötte az Atléticót

A La Liga hétvégi fordulójában az Atlético Madrid látogatott Barcelonába és hatalmas csatában végül Suarez és Messi góljaival 2:0 arányban győzött a katalán sztárklub csapata. Messi a meccs előtt Kluiverttől vehette át a hónap játékosa címet.

A mérkőzés tudósítása:

Meccs

Diego Costát az első félidő közepén kiállították reklamálás miatt, és ez nagyon megnehezítette a madridiak dolgát. Jan Oblak hihetetlen formában védte kapuját, csak az utolsó öt percben tudott túl járni az eszén Suarez és Messi. Ezzel tizenegy pontra nőtt a Barca előnye a spanyol bajnokságban.

Keret

Messi és Suarez hatalmas energiákat mozgósított a Camp Nou-ban, hogy minél hamarabb meglegyen a vezetés, de Simeone tanítványai lelkesen tartották magukat. Diego Costa fegyelmezetlensége miatt kialakult emberelőnyt csak nagyon kemény munkával tudták gólra váltani a katalánok.

Messi óriási tempót diktált végig, igazi vezére volt csapatának. Oblak a második félidő hajrájáig nem engedett kapitulációt. A 85. percben Suarez egy nagyon pontos csavarás után talált be a bal alsó sarokba.

Meccs

Statisztika

Tabella

Fel