Angol Foci

Solskjaer szerint rossz a klubok stratégiája

A Manchester United labdarúgócsapatát irányító Ole Gunnar Solskjaer szerint a kluboknak az azonnali eredményhajszolás helyett hosszú távon kellene gondolkozniuk.

A norvég szakember azt követően beszélt erről, hogy a West Bromwich Albion 18 hónap után menesztette az együttest irányító Slaven Bilicet.

„Ebben a vírussal terhelt időben mindenkinek le kellene ülnie gondolkodni. Nagyon szomorúan hallottam, hogy Slaven elveszítette az állását, mert nagyszerű munkát végzett” – utalt az MU edzője arra, hogy a WBA-t a horvát szakember juttatta vissza az élvonalba. Bilicet most 13 forduló után menesztették.

„Remélhetőleg egyre több klub fog hosszú távon gondolkodni, még ha mindenki rövid távon várja is el az eredményességet. Azt ugyanakkor mindenkinek tudnia kell, hogy az állandóság a siker egyik kulcsa, ehhez azonban sokszor nincs meg a kellő türelem” – tette hozzá a norvég szakember.

Solskjaer állása az utóbbi időszakban ugyancsak veszélybe került, mivel csapatának nem sikerült nyolcaddöntőbe jutnia a Bajnokok Ligájában.

Fel