Connect with us

Angol Foci

Solskjaer megadja a második esélyt az MU-nál Sancheznak

Solskjaer megadja a második esélyt az MU-nál Sancheznak


Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője megadná a második esélyt Alexis Sáncheznek, aki jelenleg az Internazionaléban szerepel kölcsönben.

    Az angol sajtó a norvég menedzser nyilatkozatát idézte, miszerint Alexis Sánchez nyáron visszatér az MU-hoz, és mindenkinek bizonyítja majd, hogy tévedtek vele kapcsolatosan.


    A 31 éves chilei támadó 2018 januárjában igazolt a manchesteriekhez, azonban nem tudott meghatározó játékossá válni: 45 tétmérkőzésen öt gólt szerzett. Emiatt a szurkolók és a sajtó is – különösen kiemelt fizetésének (heti 500 ezer font) ismeretében – rendszeresen kritizálta őt.


    Az MU tavaly nyáron egy szezonra adta kölcsön őt az Internazionalénak, de teljesítménye Milánóban is elmarad a várakozásoktól: 16 tétmérkőzésen összesen 615 percet töltött a pályán és egy gólt szerzett.


    Az elmúlt hetekben az olasz sajtó arról számolt be, hogy az Inter biztosan nem tart igényt rá a továbbiakban, miközben az angol sajtó arról írt, hogy Solskjaer sem számít rá.


    A Daily Mirror bulvárlap ezzel szemben úgy tudja, hogy Ed Woodward klubigazgató a napokban egyeztetett Solksjaerral, és a szakember kérésére Alexis Sánchez kap még egy esélyt a klubnál. Egy feltételt kell csupán elfogadnia a támadónak, a kezdőcsapatban nem biztosítanak számára állandó játéklehetőséget, inkább csereként léphet pályára.


    A lapok arról is beszámoltak, hogy az Inter és az MU még nem jutott egyezségre abban, mi legyen a sorsa Alexis Sáncheznek a június végén kifutó kölcsönszerződés után. Ez azt jelenti, egyelőre nem tudni, hogy a három hónapos kényszerszünet miatt megnyújtott, a tervek szerint csak júliusban befejeződő szezon hajrájában az olasz vagy az angol csapat rendelkezésére áll-e majd.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Angol Foci