Angol Foci

Solskjaer marad a MU élén – HIVATALOS

A Manchester United hivatalos közleményben tudatta, hogy a norvég edző 2022-ig szóló szerződést írt alá.

Ole Gunnar Solskjaer decemberben ideiglenes megbízatással vette át a Manchester United irányítását, miután a klub vezetősége megelégelte a gyenge eredményeket és menesztette José Mourinhót.

A „Vörös Ördögök” formája ezután egycsapásra megváltozott, sorban nyerték a mérkőzéseket és nagy meglepetésre hátrányból fordítva a Paris Saint-Germaint is kiütötték a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Sokáig úgy tűnt, Solksjaer ennek ellenére is csak nyárig menedzselheti a Manchester United-et, ám végül a vezetőség felajánlott egy 2022-ig szóló kontraktust, amire a norvég örömmel bólintott rá.

„Már az első naptól kezdve, ahogy munkába álltam otthon éreztem magam. Ez a csapat különleges helyet foglal el a szívemben. Fantasztikus hónapok állnak mögöttünk, amiért köszönettel tartozom a klubnak, az edzőknek és a játékosoknak egyaránt” – nyilatkozta Solksjaer, aki nem ijed meg az előtte álló feladatoktól.

„Egy valóra vált álom, hogy játékos pályafutásom után most vezetőedzőként is megkapom a lehetőséget a bizonyításra. Már nagyon várom, hogy belefogjunk ebbe a hosszabb projektbe, remélem nagy sikerekkel tudjuk kiszolgálni a United fantasztikus szurkolóit.”

Fel