Connect with us

Kézilabda

Siófokon is csökkentették a kézilabdázók bérét

Siófokon is csökkentették a kézilabdázók bérét


A tárgyalások eredményeként a játékosok és a stábtagok feltétel nélkül elfogadták, hogy a bérüket áprilistól júniusig egységesen 30%-al csökkentett összegben kapják meg. -írta a siofokkc.hu

Íme a klub közleménye:

A jelenlegi intézkedés a klub alkalmazottjait is érinti, akik 25%-os bércsökkentéssel számolhatnak az áprilistól júniusig terjedő időszakban. 

„Először is szeretném kiemelni a felnőtt csapat játékosainak és stábjának a hozzáállását a bércsökkentést illetően. Nerea Pena, a csapat kapitánya külön jelezte nekem, hogy szeretnének segíteni a klubban dolgozó embereknek azzal, hogy lemondanak a fizetésük egy részéről. Ennek is köszönhető az, hogy nem kellett drasztikusabb döntéseket hoznunk. Az alkalmazottaknak is köszönöm a rugalmasságot, sokan biztosítottak arról, hogy a nehézségek ellenére is mindenben a klub mellett állnak. A rendkívüli gazdasági helyzet, a versenysorozatok idő előtti lezárása és az elmaradt bajnoki, hazai és nemzetközi kupamérkőzések miatt sok bevételtől esett el a klub, ezért mérlegelnünk kell a kiadásainkat a hosszú távú stabilitás megőrzésének érdekében.” – nyilatkozta Fodor János ügyvezető.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda