Labdarúgás

Serie A: Nagy Ádám edzője beszélt a Juventus megkereséséről is

Szinisa Mihajlovics a Bologna csapatának vezetőedzője év közben vette át a csapatot Inzaghi-tól és sikerült kemény munkával stabilizálnia helyét a Serie A-ban. A csapathoz érkezésekor kieső hely környékén tanyázott a gárda, és most a bajnokság végére, nem elérhetetlen a 10. pozíció se.

1

“Nem bízott senki abban, vagy talán csak kevesen, hogy a Serie A-ban maradunk, amikor januárban átvettem a csapatot. Láttam, hogy a csapatnak minőségi és valódi képességei vannak. Minél több idő telt el, annál hitelesebb voltam. Azt hiszem, a változás, ami az ideérkezésem óta történt, gyakorlatilag elképesztő. Szeretném a csapatot megdícsérni, mert a srácok megmutatták, hogy fantasztikus emberek, és nagyszerű játékosok. Nehéz pillanataink voltak, de együtt harcoltunk – a srácok megértették a labdarúgásomat, és elég bátorságuk volt – mondta Mihajlovics.

Ha szombaton nyerünk, akkor még a tizedik helyen is befejezhetnénk, és ez egy igazi remekmű lenne” – mondta a Red Star, Róma, Sampdoria, Lazio és Inter korábbi futballistája.

Az újságírókat az is érdekelte hogy kapcsolatba lépett-e Mihajloviccsal a Juventus, aki új edzőt keres.

“Igaz, Juventus hívott, de öt évvel ezelőtt. Azóta sok minden változott, ez összhangban áll az edzői szakmával. Mindig új trendeket követek – készen állok” – mondta Miha a végén.

Fotó: Sportklub

Fel