Sportbulvár

Sergio Ramos esküvőjén az AC/DC vagy az Aerosmith ad privát koncertet

Sergio Ramos-nak, a Real Madrid csapatkapitányának júniusban lesz az esküvője, és azt tervezi, hogy az AC/DC vagy az Aerosmith játszik majd a privát partin.

Sergio Ramos és menyasszonya, Pilar Rubio, aki egy népszerű műsorvezetőnő, 2012 szeptembere óta alkot egy párt, s azóta már három gyermekük született, de csak a nyár folyamán házasodnak össze. A Sevillában tartandó ceremónia, majd az azt követő lagzi kitűzött dátuma június 15-e. Nagy buli várható a játékos birtokán – Ramos egy Sevilla melletti kis városkában, Camasban született -, amelyen a jegyesek elképzelése szerint privát rockkoncerten tombolhatnak a vendégek.

Rubio kisasszony szereti a rockzenét, és kedvenc bandái közé tartozik az AD/DC, illetve az Aerosmith. A pár a hírek szerint már fel is vette a kapcsolatot a két banda mendzsmentjével, így hamarosan döntés születik, hogy melyik lesz a fellépő az esküvői bulin.

Ramosék váratlan, de akár követendő példával szeretnék az érkezőket fogadni. “Amikor a vendégek megérkeznek a birtok bejáratához, akkor a mobiljaikat és kameráikat egy kosárba kell rakniuk. Az szeretnénk, hogy jól érezzék magukat és minden pillanatát kiélvezzék az eseménynek” – mondta a jegyespár Pablo Motos műsorában. Forrás: marca.com, m4sport.hu


Fel