Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

Sebastian Vettel: „Tudjuk a célt, a többi rajtunk múlik”

Sebastian Vettel a Ferrari Forma-1-es versenyzője a hétvégén a Bajnokok Tornáján állt fel a rajtrácsra. Elkerülhetetlen volt, hogy az előttünk álló F1-es szezonról is beszéljen.

Mick Schumacherrel indult harcba szombaton a címért, végül másodikok lettek, de vasárnap hamar már a csoportkörben kiestek a versenyből. Később viccesen meg is jegyezte, hogy reméli a szezon nem ilyen lesz számára, mint ez a hobbi verseny.


„Minden verseny végén csak egy győzhet, ezért most a legtöbben eléggé csalódottak vagyunk, de ez a játék erről szól. Nagyon izgalmas verseny volt, ezért is szerettem volna továbbjutni, hogy még többet vezethessek. Mindent összefoglalva viszont nagyon jól éreztem magam az elmúlt két napban. A közönség, a hangulat és a szurkolók is nagyszerűek voltak, szóval úgy gondolom, mindannyian élveztük”

MONDTA EL VÉLEMÉNYÉT VETTEL

Vettelt az előttünk álló Formula-1-es évről is kérdezték. Sebastian elég szűkszavú volt ebben a kérdésben.

Fotó: Twitter


„Az év ezen szakaszában nehéz megmondani, hol is tartunk valójában, mert még mindenki a sötétben tapogatózik. Várjuk, hogy bemutathassuk és először pályára vigyük a versenygépeket, aztán meglátjuk, hogy alakulnak az első futamok. Azt hiszem, mindenki számára világos, mi a célunk az idei évre. Szóval a cél ismert, az alkotóelemek is megvannak, a többi már csak rajtunk múlik. De a hétvégén itt is tapasztalhattam hogy a szurkolók támogatása szempontjából már biztosan jól állunk”

Fotó: Formula.hu

Vettelnek ez lesz az ötödik éve a Scuderia pilótájaként, és az első év, hogy Raikkönen nem lesz mellette, most lesz először igazi versenyhelyzetben az istállón belül, mert egy sikeréhes ifjú Charles Leclerc vezeti a másik ágaskodó lovat. Érdekes harc lesz!

Fel