Connect with us

Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

Sebastian Vettel nyilatkozata az első tesztnap után

Sebastian Vettel nyilatkozata az első tesztnap után


Lezajlott az első tesztnap Barcelonában, megkezdődik a mérnököknek a második műszak és elkezdik kielemezni a mai adatokat, eredményeket.

A Ferrari versenyzője így beszélt a mögöttük lévő hétfői napról.

Sebastian Vettel:

“Nagyon jó napot teljesítettünk ma, szuper jól működött minden, az autó is, a csapatnál is minden tökéletesen ment. Szerencsére semmi nem lassította a munkát, mindent el tudtunk végezni, amit elterveztünk” – nyilatkozta Vettel, aki azért nem mindennel volt elégedett.

Fotó: Twitter

„Egy kicsit darabosnak éreztem magam, miután régóta nem vezettem F1-es formaautót, de ezen hamar túl leszek. Ami azonban nagyon zavar az az, hogy nagyon csúnya az első szárny, ráadásul egyáltalán értem, hogy miért ilyen széles. Persze értem, hogy azért lett szélesebb, hogy segítsük az előzéseket, de mintha korábban már egyszer voltak ilyen szélesebb szárnyak, amelyeket azóta lecsökkentettünk, méghozzá azért, hogy nem tesz jót a versenyzésnek. Szóval, ez egy kicsit olyan nekem, mintha nem készítettünk volna jegyzeteket korábban. Egyébként, ha megnézzük az autó többi részét, az gyönyörű, csak hát ez az első szárny…” – fanyalgott a német világbajnok.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN