Connect with us

NBA

Scottie Pippen elmagyarázta, hogy Kobe Bryant miért is hasonlít Jordan-hez

Scottie Pippen elmagyarázta, hogy Kobe Bryant miért is hasonlít Jordan-hez


A szomorú tragédia után, amiben Kobe Bryant és lánya, Gianna elhunyt, sok NBA legenda fejezte ki részvétét a felfoghatatlan veszteség miatt. Az egyik ilyen játékos, akinek nagyon kedves emlékei vannak Kobe-ról Scottie Pippen, aki a karrierje korai szakaszában gyakran játszott Kobe ellen. Pippen az ABC News-nak azt mondta, hogy azonnal, amikor Kobe kijött a középiskolából, mindenki látta, hogy egy karizmatikus srác készen áll arra, hogy az NBA egyik legjobb játékosává váljon.

Képtalálat a következőre: „jordan bryant”
Fotó: NBA

Visszatekintve 1996-ra és Kobe-ra, pályafutásom csúcsán voltam és figyeltem a Lakers-es ifjonc karrierjét. Megfigyelhettük, hogy egy nagy közönség kedvenc érkezett a ligába, egyből karizmatikus játékosként jött ki a középiskolából, és az én szememben az egyik legnagyobb szereplővé fejlődött, akit valaha is a kosárlabdapályán láttam. ”

Képtalálat a következőre: „jordan bryant”
Fotó: Sportingnews

Azonnal összehasonlították Kobe-t és Michael Jordant és mindenki hamarosan úgy gondolta, hogy Kobe lesz a következő Jordan és a Lakers franchise abszolút pozitív jövője. Bryant úgy alakította ki a játékát, hogy Jordántől rengeteget tanult és alkalmazott is ezekből a fegyverekből”. – Pippen szerint Bryant annyira szenvedélyesen edzett és játszott, hogy ellenfelei szerint szinte nem is volt gyenge pontja a pályán, sem védekezésben sem támadásban.

Kapcsolódó kép
Fotó: NBC

Miután Bryant karrierje befejeződött, számos vita folyt arról, hogy kinek volt sikeresebb karrierje és Pippen szerint ezek a viták teljesen értelmetlenek. Az indiánfőnök fejű sztár szerint mindkét játékos hihetetlenül ikonikus volt és a játékra gyakorolt ​​hatásuk páratlan volt. Pippen elmondta a két legenda közötti fő hasonlóságot, amelyet mindketten mindig be is tudtak bizonyítani, hogy rendkívül hatékonyak tudtak lenni a parketta mindkét végén. Kobe kifejezetten mindenkinek meg akarta mutatni, hogy lehet ugyanolyan tökéletes, mint Jordan, mint a legnagyobb játékos, aki valaha is játszott az NBA-n.

Kapcsolódó kép
Fotó: Google

„Két legkarizmatikusabb játékos, akit valaha láttam a pályán. Ezek a srácok valóban úgy nyomták az egészet, hogy dupla elánnal játszottak a pálya mindkét végén, tehát támadásban és védekezésben is a tökélyre törekedtek . Kobe azt akarta, hogy úgy beszéljenek róla , mint a legnagyobb játékosról, aki valaha is játszott a világon. Jobb lett, mint Michael Jordan. Arra törekedett, hogy úgy emlékezzenek rá, mint aki legyőzte a legnagyobbat, Air Jordant.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több NBA