Connect with us

Sportbulvár

Schumacher orvosa: “Nem tudok csodákat tenni”

Schumacher orvosa: “Nem tudok csodákat tenni”

Philippe Menasché szerint az egykori F1 bajnok operálása után “mindenki engem keres, de nem használtam kísérleti gyógymódokat” – mondja a francia orvos.

Philippe Menasché szívsebészMichael Schumacher orvosa , akit szeptember közepén Párizsban operálta a hétszeres világbajnokot, tagadta a kísérleti beavatkozását. Az olasz La Repubblica újsággal készített interjúban Menasché hangsúlyozta, hogy „nem tud csodákat tenni. Csapatommal nem végzünk kísérleteket, az egy utálatos kifejezés, amely nem felel meg a mi elképzelésünknek, inkább egy gyógymód.”

Menasché rámutatott, hogy szívsejt-transzfúziós technikája két évvel ezelőtt fejezte be a kísérleti fázist. “Robbanás történt, a részlegünk nagyon felkapott lett, de a helyzet mára már normalizálódott” – magyarázta az orvos a média figyelmét, amelyet a műtét napjain kapott, és megjegyezte, hogy “mindenki engem keres, de én nem használtam kísérleti gyógymódokat”. .

Menasché az őssejtek technikájával kapcsolatban hangsúlyozta, hogy “az elmúlt 20 évben sok előrelépés történt, de az igazság az, hogy még mindig nagyon keveset tudunk”.

Forrás: Mundo Deportivo




Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Sportbulvár