Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

Russel már érti, hogy Hamilton miért ilyen jó

A Williams Forma-1-es csapatának újonc versenyzője szerint, Lewis Hamilton nem csak a képességei miatt tart ott, hogy ötszörös világbajnok.

George Russel a Mercedes csapatnál töltött év során testközelből látta azt, hogy miként is készül együtt a csapattal Hamilton és úgy gondolja, hogy nem véletlen az, hogy Lewis ennyire jó versenyző. A képességein felül rengeteg munkát is elvégez azért, hogy eredményes legyen. Ez egy kicsit más fényben tünteti fel a brit bajnokot, mert eddig sokan azt gondolták Lewisról, hogy partizik, divatbemutatókra jár, modell csajokkal szórakozik, és a Mercedes pedig olyan autóba ülteti, amivel simán nyer, izzadságmentes hétvégéken. Ennek ellent mond Russel véleménye és Bottas gyenge teljesítménye ugyanabban az autóban.

Képtalálat a következőre: „george russell lewis hamilton”
Fotó:Daily Express

„Sok más dolgot is csinál, de egy szuper tehetséges pilótáról beszélünk és amikor megérkezik a pályára, a belét kidolgozza azért, hogy mindenből a legjobbat hozza ki. Az egész csapatot hihetetlenül motiválja és hajtja előre!” – beszélt pilótatársáról a Williams újonca az Autosportnak adott interjújában.

Fel