Labdarúgás

Ronaldo tervezi a jövőjét, megvannak a konkrétumok is

Cristiano Ronaldo a Juventus portugál szupersztárja nagyon el volt keseredve az Ajax elleni BL búcsú után.

Olyan hírek is felröppentek, hogy nem tölti ki szerződését a Juventusnál. Megnyugtatjuk a Juventus híveit, hogy a Corriere dello Sport szerint igenis marad jövőre Ronaldo.

„Távozás? A következő idényben is a Juventusnál fogok futballozni. Ez ezer százalék!”– zárta le a távozásról szóló pletykát villámgyorsan Cristiano Ronaldo. 

Csapat

Az ötszörös aranylabdás maradni akarását bizonyítja a Corriere dello Sport szerint, hogy a Juventus menedzsmentjével egyeztetve tanácsokat is adott, hogy milyen játékosokkal lehetne megerősíteni a keretet. A hatfős listán az olasz lap információi szerint Tanguy Ndombele , Kosztasz Manolasz  Joao Félix, Isco, Raphaël Varane, és Federico Chiesa neve szerepel. 

Közülük reálisan az AS Romában játszó Manolasz leigazolása lehet kivitelezhető opció A benficás Joao Félix-szel már tárgyalnak a torinói klub emberei, de az ő kivásárlási ára130 millió euró lehet. Varane és Isco játékjogáért többen is küzdenek, a két manchesteri óriás mellet a Real Madrid is minden követ megmozgat, hogy maradjanak Zidane alapemberei.

Ndombele a Lyonban teljesít kitűnő évadot, az olasz jól értesültek, a Manchester Cityt emlegetik befutóként, míg a firenzei Chiesa is több lehetőség közül választhat, ő a Chelsea-be mehet, főleg ha Sarri marad jövőre is. – írja a Corriere dello Sport. 

Fel