Labdarúgás

Ronaldo sorsa eldőlni látszik Manchesterben

Cristiano Ronaldo és a Manchester United kapcsolata nem a legjobb mederben folyik mióta a portugál sztár visszatért nyári szabadságáról. Erről írt az angol Sun:

Ronaldo és a holland Ten Hag másként látják az ötszörös aranylabdás helyzetét, az új szakvezető inkább Marcus Rashfordot favorizálja és küldi folyamatosan harcba kezdőként a csatárposzton. Rashfordtól a klub idén legalább húsz gólt vár el, és ehhez meg is kapja a megfelelő mennyiségű játékpercet is. Az érdekes a kialakult helyzetben az, hogy még a csapattársak is inkább Marcust látják szívesebben a kezdőcsapatban Ronaldóval szemben. Ronaldo ideje lassan lejáróban van a legmagasabb szintű európai futballban és ezt teljesítménye is mutatja, mindössze kétszer kapott helyet a kezdő tizenegyben, a többi összecsapáson csak csereként küldte be Ten Hag. A lap kitért arra is, hogy Ronaldot ösztönei továbbra is a legjobbak között tarthatják, de ilyen helyzetben nem nagyon volt még a portugál. Szó szerint meg kell küzdenie a helyéért csapatban, ami nem biztos, hogy hosszabb távon opció lehet neki.

Ügynöke a szintén portugál Mendes hiába járta be fél Európát, hogy megfelelő csapatot találjon legnagyobb nevű védencének, eddig nem járt sikerrel. Azóta az átigazolási piac is lezárult és Ronaldónak inkább Európától távol az MLS-ben lehet a következő állomáshelye, konkrétan az Inter Miami-t emlegetik a CalcioMercato információi szerint.

Fotó: MU Twitter

Fel