Bajnokok Ligája

Ronaldo: Érdekes, hogy Messi sohasem hibás a kudarcokért

A Barcelona korábbi támadója a Fenomén Ronaldo érdekeset nyilatkozott a spanyol Marca-nak.

1

Közismert, hogy a Barcelona csapata 3:0-ás előnyről veszített a BL elődöntőjében, mert a visszavágón a Liverpool 4:0 arányban elpáholta őket, és ezzel az angol csapat jutott a Bajnokok Ligája madridi döntőjébe.

Fotó: Twitter

Ronaldo így vélekedett erről:

„A Barcelona nagyon jó csapat, és ott játszik a világ legjobb játékosa, Lionel Messi. Az viszont nagyon érdekes, hogy tegnap azt hallottam, hogy Ernesto Valverde és Philippe Coutinho a hibás a BL kiesés miatt. De Messi nem, Messi sosem hibás a kudarcokért. Viszont amikor nyer a Barcelona, akkor az Messi miatt van, és Messi nélkül nem ment volna. Azt gondolom, hogy ez nem túl korrekt az edzőkkel és játékosokkal szemben…” – mondta Ronaldo a Marca-nak.

„A mérkőzés? A Barcelonánál nem lepődhettek meg azon, mennyire akarta a győzelmet a Liverpool, ez inkább azon ment el, hogy nem volt semmi szerencséjük Angliában. A Camp Nouban hihetetlen jól játszottak a katalánok, Messi is remek napot fogott ki. A visszavágón azonban… A Liverpool egyszerűen felzabálta a Barcát!” – értékelte a találkozót a brazil Fenomén.

Fel