Connect with us

Kézilabda

Repülő nem volt, ezért 24 órát vezetett hazáig a Veszprém svéd légiósa

Repülő nem volt, ezért 24 órát vezetett hazáig a Veszprém svéd légiósa


Andreas Nilsson, a Telekom Veszprém kézilabdázója a járvány következtében nem a legegyszerűbb módon jutott haza Svédországba. -írta a handballveszprem.hu

„Északra autóztunk fel, ami nagyjából 22-24 órát jelentett Veszprémből” – nyilatkozta. Reméli is, hogy visszafelé már vonattal jühetnek.

„A lényeg, hogy már 14 napja itt vagyunk a barátnőm szüleinél, akiknek egy hatalmas, 80 hektáros farmja van. Itt aztán tud szaladgálni a fiam, és mindig van teendő a ház körül is. Egyszerűen tökéletes” – vázolta a sokkal idillibb mindennapjaikat.

A csapat színeiben négyszeres magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes, háromszoros Bajnokok Ligája-döntős, illetve ötszörös Final4 résztvevő játékost egyébkén a veszprémi szurkolók beválasztották a klub történetének álomcsapatába, azaz a legjobb beállósnak tartják, aki a bakonyi együttesben valaha is kézilabdázott.

Ezt üzente a szurkolóknak a svéd beálló:

Remélem, hogy mindenki vigyáz az egészségére, és próbálja tartani a normális életvitelt, még ilyen nehéz körülmények között is. Hiányoztok nekünk, és reméljük, minél hamarabb találkozhatunk a Veszprém Arénában. Vigyázzatok magatokra! “

A magyar szövetség április 9-én befejezetté nyilvánította a hazai sorozatokat, végeredmény hirdetése nélkül. A Veszprém az EHF döntésének értelmében tagja a BL négyes döntőjének, amelyet decemberre halasztottak.

Forrás: M4sport, handballveszprem.hu
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda