Labdarúgás

Real Madrid: Zidane fekete listája – ezekre a játékosokra nem számít a francia

Nézzük meg kik azok a játékosok akikre nem számít Zinedine Zidane a következő szezonban.Teljesen új csapatot akar építeni a régi új edző, és elég nagy nevek is szerepelnek Zizou fekete listáján-közölte ezt a listát a Corriero dello Sport

Real Madrid

Íme a lista:

Az első érdekes név a listán Thibaut Courtois, a kapus nem Zidane edzősködése idején érkezett a csapathoz, a Francia edző inkább régi harcostársát, Navast favorizálja. Cserekapusnak pedig túl drága lenne egy Courtois szintű hálóőr.

Nacho:  Zidane edző nem nagyon bízik a spanyol hátvédben, nagy sikerei idején is csak csereként kapott lehetőséget.

Jesus Vallejo

Sergio Reguilon

A bal oldali védőt a Castillaból hozta magával Solari és Marcelot azonnal a kispadra ültette az argentin. Zidane visszatérésével Marcelo ismét kezdő ember lett, ami valószínűleg nem nagyon tetszik az ifjú balhátvédnek. Azonban meg kell jegyezni, hogy az új játékosok közül Reguilon teljesített a legjobban. Ezért kicsit érthetetlen, hogy a neve miért szerepel ezen a listán.

Casemiro

A brazil védekező középpályás menesztése kissé hihetetlen, mert a francia tréner egyik alapemberéről beszélünk. Az viszont tény, hogy ebben a szezonban már nem teljesített Casemiro, mint az elmúlt három szezonban.

Dani Ceballos

Marcos Llorente

Federico Valverde

Képtalálat a következőre: „federico valverde”

Toni Kroos

A német támadó középpályás Zidane csapatának egyik ha nem a legfontosabb alapeleme volt, és mindenki nagyon meglepődne azon, ha a királyi gárda megválna az egyik legfontosabb játékosától.

Luka Modric

A 2018-as aranylabdás már 34 éves, most nyáron még kaphatnak érte nagy pénzt, azonban később már pénzügyileg nem lesz piacképes. Modric valószínűleg kínába vagy az MLS-be szerződhet.

Marco Assensio

Rá számítana Zidane a következő szezonban, és mindenféleképpen csak megfelelő ajánlat esetén válnának meg tőle. De a csapat újraépítésére és új játékosok szerződtetésére pénzre van szüksége a klubnak, ezért eladhatják az egyik legkapósabb fiatal támadójukat.

Képtalálat a következőre: „asensio”

Isco

A Solari által mellőzött Spanyol válogatott játékos nem nyújtott túl jó teljesítményt az elmúlt másfél hónapban. Úgy látszik nem tudta meggyőzni a szakmai stábot arról, hogy köré építsék a jövő Real Madridját.

Képtalálat a következőre: „isco”

Mariano Diaz

Ronaldo távozásával Mariano örökölte a hetest mezt, de felejthető szezont produkált, és Vinicius Jr. posztján esélye sincs a csapatba kerülésre.

Gareth Bale

A wales-i csatár távozása egyre valószínűbb, a Manchester United csapatát emlegetik következő állomáshelyként. Sokat köszönhet Bale-nek a Real Madrid, de ő is egy piacképes játékos, akinek áráért akár két fiatal tehetséget is tud igazolni a királyi gárda.

Forrás: Corriero dello Sport FotóK. Twitter, ESPN, Marca

Fel