Labdarúgás

Real Madrid: Ronaldo el akarja vinni Viniciust

A Real Madrid elnöke Florentino Perez és egykori sztárjuk Ronaldo nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, rendszeresen találkoznak, és Ronaldo többnyire minden fontos klub eseményen ott van a Bernabeuban.

Vinicius

A Fenomén a Valladolid La Ligás csapatának az 51%-os tulajdonosa, eddig azonban még nem nagyon szólt bele klubja működésébe a brazil kétszeres világbajnok, a hírek szerint mostantól már szeretné, ha egyre jobb eredményeket hozna a csapat a spanyol élvonalban. Ezért is vetődött fel, hogy honfitársát a brazil Vinicius Juniort kölcsönveheti a Valladolid a Real Madridtól. Az ifjú dél-amerikai csatárra még ráférne egy tanuló év, hogy szokja a La Liga ritmusát, és a Fenomén csapata pont jó lehet erre. Vinicius fizetést azonban nem biztos, hogy ki tudják teljes egészében fizetni, ezért lehet, hogy egy részét még mindig a királyi gárda állná. Ronaldo ezt a szívességet kérheti Perez elnöktől a spanyol AS szerint.

Az üzlet akkor hiúsulhat meg ha a blancókank nem sikerül klasszis csatár szerződtetnie, mert abban az esetben szükség lesz még így is Vinicius-ra.

Fel