Labdarúgás

Real Madrid: C.Ronaldo hívja Ramost Torinóba

A spanyol királyi gárda csapatkapitányának Sergio Ramosnak nagyon megromlott a kapcsolata Florentino Perezzel a klub elnökével, ezért a spanyol AS arról ír, hogy Ramos távozhat a nyáron a Bernabeuból.

Ramos

Az Ajax elleni kiesés után terjedt e a hír, hogy nagyon komolyan összekülönböztek a fele egymással. Azóta se enyhült a feszültség és ez azt eredményezheti, hogy a spanyol kapitány továbbállhat, akár Torinóba, ahol volt harcostársa Cristinao Ronaldo minden követ megmozgat azéert, hogy Ramos a Juventusnál folytassa pályafutását. Sergio Ramosnak még két éves szerződése van a Real Madriddal, szezononként 12,5 millió eurót keres, és elképzelhetetlen záradékot fizethet bármely klub a játékjogáért: 800 millió eurót. Azonban az ilyen záradékok csak azért vannak, hogy normál esetben ne is csábítgassák az adott futballistát. Ebben az esetben azonban ha Ramos menni akar, el fogják engedni, mert a nagyon spórolós Perez Ronaldótól is inkább megvált 120 millióért minthogy felemelje a bérét a kért mértékben.

Lassan sikerül Pereznek teljesen szétbombáznia az egykor verhetetlen Real Madridot, kíváncsian várjuk a nyári fejleményeket.

Fel